livetgenommig.blogg.se

En personlig dagbok om de tunga dagarna

Vårkänslor

Kategori: Allmänt

har känslan av att våren är på väg och att inom kort så kommer marken att vara sådär torr och överflödig av allt grus som använts mot isen. fågelkvittret kommer att höras tydligt och solen kommer skina på en och värma upp en i den härliga vårkylan. 
De äckligt stora vinterkläderna åker av och ersätts av tunnare och mer behagligare plagg, ex skinjackan ska bli härlig att ta fram och konversen kommer kännas lätta och härliga på fötterna!
Friheten att vara ute längre på kvällarna och inte behöva matcha tuben lika bra för det gör inget att stå ute lite extra. 
Vår vindarna blåser skönt mot ens ansikte och man känner att allt blir så mycket lättare, och det är bara för att våren är på väg.
 

spring hit och dit

Kategori: Allmänt

Igår var en bra dag, elr jag i alla fall kvälle. blev bjuden på bio av Carl och min kompis amanda blev bjuden på samma bio av Philip, lite av en dubbel dejt blev det. mysig, rolig och en "göra om" kväll blev det! Vi såg filmen Djano, en riktig blod och skjut glad film, har inga problem med det så länge inte det är någon j*kla skräck film man kollar på.. klarar inte av det helt enkelt..
idag, tisdag, var en ledig dag från skolan, något som behövdes kan jag säga.. Men behövde ändå ta mig in till skolan i 20 minuter för att ha mitt andra utvecklingsamtal totallt under min tid i Påhlmans. Så dagen började kl 8 då jag gick upp och vid 9 möte jag Jessica och gick hem till henne och åt frukost, mangon, äpple, vindruvor och ananas rättare sagt!
efter det, runt 1 så åkte jag hem i 30 minuter för att sedan bli hämtad av mor min och så åkte vi in till skolan. efter det så blev det knapp 15 minuter hemma innan jag var tvungen att dra igen för att inte missa Julia vid tuben, och för att sedsan tillsammans åka till gymmet och svättas.
Ingen vila efter det, nej då var det dags att åka direkt in till stan för att träffa ida och elfi.
Det har varit super mysigt att träffa alla och sällskapssjuka jag har trivist som fan idag!! tack för det alla!

Härliga dagar och underbart kvällar

Kategori: Allmänt

med trötta ögon och noll energi så ligger jag nu här, i sängen bredvid Amanda halvsover och lyssnar till hennes andetag. 
Gårdagens aktivitet var otroligt rolig och träffade en massa nya och gamla människor, super härliga allihopa!
mamma är bort rest och jag delar nu vårt vackra slott med ben, mammas sambo, gått bra så här långt! 
Men annars idag så blir det väll bara att ta det lugnt, kanske händer något roligt ikväll, man vet aldrig! ;)