livetgenommig.blogg.se

En personlig dagbok om de tunga dagarna

Massa stress och svett

Kategori: Allmänt

En lång dag är äntligen slut, 5 tuffa lektioner att ta sig igenom, men jag lyckades! Sista lektionen var idrott där vi är på gym och svettas och sliter, och efter det var det dags att bege sig till sitt egna gym med Julia och svettas ännu mer!
utan energi begav jag mig in mot stan för att träffa Rebecka, och även Lise och Natalie svängde förbi i dryga 4 sekunder.. Och när jag nästan låg helt slut på marken så drog becka mig till donken där jag syndade med en hamburgare!
och en 20 minuters lång letan efter elutag och mobil laddare skedde också där i mellan.
Nu, väll hemma igen, så ligger jag i sängen och pustar. Och får sedan ett krav från tanzila att jag måste blogga! Så jag gjorde som den lilla jäntan sa och satte mig och skrev! 
Puss på er alla!!! 
 
 

Positiv och sjukt glad!

Kategori: Allmänt

Tränade för fan idag! Stolt över mig själv, och jag känner mig bara sjukt motiverad till att dra till gymmet igen! Så sjukt skönt att få röra på sig och ta i! 
Hurtbulle jag låter...
men drar till gymmet imorgon igen och på torsdag så ska jag på något pass med Julia som nu också taggar till för att skaffa ett så kallat gymkort! 
känns otroligt skönt att komma i gång och faktiskt gilla det också! 
Liten hyllning till Tanzila också, du är så positiv hela tiden, älskar det och jag behöver dig och allt ditt positiva, haha annars så klarar jag mig inte långt. Så tack för det fina du! <3

Sömnlös igen

Kategori: Allmänt

Nu ligger jag här, sömnlös som de tidigare kvällarna och nätterna. Med täcket lätt vilandes på kroppen så stirrar jag ut i mitt mörka rum, och önskar att jag någonting kan få somna, för tröttheten finns men det är fortfande omöjligt att sova.
lyssnar på de ljud jag hör för att underhålla mig under tiden som nattens timmar går. 
Det hörs bilar från bällstavägen, precis där jag bor, och så blåser det i de träd som utanför mitt fönster är täckta av tunga lager snö.
mina andetag hörs också, tunga och långsama, sen inget mer. Ingen som rör sig i huset, bara jag som ligger här ensam.
Det är redan söndag, helgen gick för fort som vanligt och jag har en riktigt tuff vecka framför mig, läxor och prov och annat små fix. 
Träning har jag också inplanterat, redan imorgon kl 8 börjar mitt första pass på gymmet.
Konstigt det här tycker jag, varför sover jag inte när jag är så här trött? 
Snurrar väll för mycket tankar i huvudet.. usch. 
ska ta och försöka igen, stänga ögonen och hoppas att jag får lite sömn i alla fall! 
Puss på er <3
 

Riktigt segt

Kategori: Allmänt

Imorse var jag riktigt stolt och duktig som faktiskt lyckades ta mig upp direkt efter klockan ringde, händer nu mera aldrig. 
Men den lilla kraft jag hade kvar försvann rätt fort när jen förj*klig hvudvärk invaderade mitt huvud, och inte nog med det så kom illamåendet likt ett slag i magen.. så det blev att vingla tillbaka till den nyss lämnade sängen och återigen sjunka ner i madrassen. Ligger här fortfarande, klockan snart 12.
Usch, gillar inte det här, så segt.. Man missar ju så mycket!! och då snackar jag inte skolarbeten, utan mer socialt typ, skit segt.
Har inte mycket till sällskap heller, vilket är en katastrof för mig den otroligt sällskapssjuka kvinnan som jag är.
Men får underhålla mig med att störa andra som faktiskt är i skolan idag och sms bomba dom eller något liknade!
Annars är statusen hos mig helt okej, inga läxor, inga måste och allmänt avslappnad, rätt nice tycker jag. Såna här typer av veckor sker inte ofta, så njuter som bara den.
Gjorde lite shopping igår på skolan faktiskt, UF företagen håller på förfullt och de säljer rätt fina iphone-skal så köpta 2 st. 
Sen så har veckan bara rullat på, redan osndag ändå och sen bara torsdag och fredag kvar! och på fredag så blir det middag med tjejerna, främst för att fira att Ida blir 17 snart! Grattis Grattis!
Kanske kommer in lite bilder på lite olika grejern senare ikväll, för just nu funkar typ ingeting på den här datorn... 
men vi får se! annars har jag ju istagram  _emma_m_ <----- heter jag! ;)

Playbunny

Kategori: Allmänt

Hahaha fick den här underbara tublren av min kära syster över skype, vet inte varför jag skrattar så mycket åt den, helt otroligt gullig helt enkelt!
ett litet snabb inlägg sådär innan middagen!

delar mina tankar sådär

Kategori: Allmänt

Sovmorgon! underbart säger jag bara, underbart! något annat som också ska blir rätt roligt är att idag så börjar 3 ny anonyma elever i vår lilla ekonomi klass, eller tja lilla och lilla.. vi är närmare 33 elever nu skulle jag tro.
och nu på morgonen så blir det direkt att prestera till max, då jag ska ha redovisning i historia på närmare 20 min, ohappy day..!
En annan sak jag länge gått och tänkt på är att jag faktiskt måste börja träna, jag har börjat inse det nu. Så jag, Emma, ska skaffa ett så kallat gymkort, förhoppningsvis så kan jag hitta en sportig vän som också vill det så jag kan få lite hjälp bland alla maskiner. 
nu måste jag tyvärr dra till plugget!

stan, sol och härligt sällskap

Kategori: Allmänt

Idag har jag shoppat! jag tror helt ärligt att det är lite av ett beroende jag har av att ständigt köpa nya grejor, shoppaholic (stavning??) helt enkelt.
Men dagens runda var värld! ett par nya mörkblå jeans blev det, en grå skjorta med detaljer och ett linne med trycket 'jack daniels' på. 
Det känndes som väldigt sommriga kläder med det är så svårt att köpa annat när man har en sån fruktansvärd längtan efter just sommaren!
Amanda var med på min galna tur på stan också, hon fick agera smakråd och som ett riktigt härligt sällskap. Det var nästan 2 veckor sen vi sågs och vi som vanligtvis inte kan hålla oss ifrån varandra i mer än tre dagar. Det gjorde dagens möte med henne helt sjukt roligt och tror aldrig jag snackat så mycket om allt som jag gjort idag, massa info om allt som hänt under veckorna. 
Och tjocka, goa och glada som vi är så blev det tacobar till lunch, väldigt gott men även väldigt mycket.. Men värt det, det håller nog båda två med om.
Sen blev amanda väldigt upprörd över att godisbutiken nere i tunnebanan vid hötorget nu hade stängt ner och sorgen var stor i hennes ögon, fast hon erkännde inte det, men jag känner dig amanad, allt för bra tror jag.
Som jag skrev innan, söndagar blir rätt nice, och den här söndagen måste varit den bästa söndagen på väääldigt länge! 
puss <3

Jag saknar dig mindre och mindre

Kategori: djupt

De sitter där på balkongen, på avstånd så skulle man inte se att det var de som satt där för det mörker som omsluter dem, det skulle lika bra kunna vara ett lyckligt gammalt par som sitter och delar sina tankar.
Men det finns inget lyckligt med den här stunden, det är inget än som sagts men det är en känsla hon har att det han vill säga henne är något hon inte vill höra. 
Det enda ljud som hörs genom vinternatten är några avlägsna bilar från vägen bara 8 minuter bort och hans andetag, de andetag som bara för en stund sen inte varit något hon alls tänkt på, det hörs skratt också, men det är inte de två på balkongen som skrattar, nej det är dom där inne i huset som balkongen tillhör som skrattar.
Deras tankar är inte alls riktade mot dem, nej, nej inte alls, varför skulle de vara det? De vet ju inte ens om att de sitter här.
Hon rycker till lätt när hans röst bryter den tystnad som tidigare funnits. Hans 
ord får kylan och mörkret att tränga sig närmare in på henne, och den här platsen som tidigare i hennes liv varit en lycklig plats blir till ett ställe som hon vet att hon aldrig kommer att besöka igen. 
När han sagt det han vill så reser han på sig och går in, inte en blick ger han henne, inte ens för att se hur hon reagerar på orden eller för att kolla om hon följer efter han in. Det gör hon inte.
Hon går i de spår som de tidigare lämnat när de var på väg dit. Men hon gråter inte, nej, för hon är van, ja hon har lärt sig att det är så här det blir.
Hon sträcker på sig och kollar upp på den stjärnklara natthimlen, hon drar in ett djupt andetag och andas ut långsamt. 
Trotts att kvällen varit hennes värsta på länge så ler hon. För nu vet hon, nu vet hon att hon kan hitta någon som älskar henne mer än vad han någonsin gjort. Hon ler.
 
Godmorgon!! Hade lite lust att skriva något sånt, ibland får jag det. Hoppas det inte gjorde er allt för ledsa för idag är en nice dag och det är bara att njuta av allt som händer under dagen, för det är söndag. Och söndagar brukar faktist vara rätt bra ändå trotts att måndagen kommer som en smäll rakt i ansiktete ;))

 


Lördagkväll nu ju!

Kategori: Allmänt

nu är det Lördag! ska bara hitta på något roligt att göra också så blir allt tipp topp! Frågan är bara vad...? just nu sitter jag och min hemana Rebecka på mitt rum, som blivit något av en bastu nu när elementet står på max.
Rebecka messar med Jesper och är asocial så jag är praktiskt taget själv.. 
Och nu läste hon det jag skrev.. förlåt..
Men! vi ska ta oss egenom denna lördag kväll/natt med skratt och glada face, och det innebär att vi måste hitta något kul att göra alltså.
Vi funderar på bio, film mys, va social eller bara sova, får se vad vi väljer, blir bra vilket som tror jag.
någon vid namn Lise ska också komma hem till mig och sätta sig i mitt lilla rum och mysa med oss, längtar efter dig!!
kanske ska ta och dricka lite jullmust, har inte bestämt mig.. (ja vi har fortafarande kvar julmust nnnästan 1 månad efter jul) svåra beslut man måste ta, jobbigt att tänka så mycket tycker jag, usch.
Men nu ska jag tillbaka till Rebecka hon har nu lagt ifrån sig Jesper och kanske nu kan vara lite med mig, puss på er alla i kalla sverige! 

Har lite kul med datorn!!

Är jag ensam om att se vad jag skriver????

Kategori: Allmänt

har verkligen ingen koll på om någon av mina kompisar läser min blogg, men tror ärligt inte ni gör det. Jag skriver praktiskttaget massa inlägg rakt ut i intet, kan ju skriva massa om alla nu..hehe passa på liksom. 
fast å andra sidan så kanske ni nu läser min blogg, så inte så smart..  Men det är en lockande tanke tro mig.
Vet att min syster är trogen i alla fall! Hej hej Elin! 
Blir lite som en virtuel dagbok det här, vet inte om jag är positivt eller negativ till det hela.

Tidigt larm och ljusa månar

Kategori: Allmänt

jag går upp tidigare och tidigare för varje dag känns det som, kvällarna blir senare och larmet går allt tidigare. Ingen bra kombo..
ska gå ut från värmen till kylan snart, känns inte så lockande i stunden. 
Månen hänger fortfarande kvar uppe på himmelen och har sällskap av några få stjärnor. Rätt fint ändå, tillsammans med snön som i ljuset glittrar och blir små stjärnor också.
Nu blir det plugg! 

meningslöst men ändå så värt

Kategori: Allmänt

gå genom stora snöberg, ständig gåshud, trötta ögon och ständigt gnäll, det är en kort beskrivning av mina dagar just nu.
snön slutar aldrig att falla och man ser ut som en levande snögubbe när man pulsar fram genom den nyfallna och tunga snön. ständiga huttringar och arga röster hörs på tunnelbanan där man står, alldelles intryckt mot rutan i den vagn som fyllts av människor som ska till jobb, skola, tandläkaren, doktorn eller som kanske bara åker tunnebana, vad vet jag.
Sen i skolan så hänger man av sig sina blötdroppande kläder vid skolbänken, och sätter sig ner för att äntligen få ta en paus i morgon stressen, halsen gör ont och har gjort ständigt ont under hela vintern känns det som, jag verkar vara ständigt sjuk..blää.
ständigt klagande på vädret känner jag.. men det känns ändå rätt bra tycker jag, allt fint och mysigt som händer runt finns ju också! en av mina kompisar fyller år idag och allt snack med kompisarna i så jäkla härligt och kan inte låta bli att le av bara tanken på alla härliga människor! 
vilket bittert inlägg det blev kände jag.. ledsen för det..
men nu blir det middag, så nu måste man rusa till bords innan all mat tar slut!! 

Sommardrömmar i vinter mörkret

Kategori: Allmänt

Att plugga är inte lätt, det är helt otroligt hur jag tänker på just allt annat än just det jag ska tänka på! Och nu är tankarna riktade mot sommaren...
 
Då dagarna är långa och då värmen från solen hänger sig kvar i luften genom hela natten. Ljudet av pigga fåglar, skratt och havet omringar en och ens ben är brunbrända och håret blekt av solen.
När jag äntligen ser dig komma gåendes mot mig över gräset och kl är tolv minuter över tolv, men det spelar ingen roll vad klockan är, för tiden har inget att säga till om då.
natt äventyren över åkrarna och fnittrern som uppstår plötsligt.
och någonstans så sitter ett par lyckligt kära i natten och tittar ut mot den solnedgång som endast sommaren kan erbjuda.
Det och mycket mer saknar jag, och jag längtar så sjukt mycket till att få göra nya minnen med alla de nya människor som jag träffat och kommer att träffa!

Så blev det en blogg tillslut...!

Kategori: Allmänt

Nu efter ett par dagar så lyckades jag tillslut att få ihop till något som börjar likna en blogg! Och detta för att folket vill att jag ska börja med detta, av vilken anledning vet jag inte.. Men kul att ni är intresserade av vad jag gör när vi annars inte ses! 
Så det här korta lilla inlägget blev alltså det första att postas i den här bloggens historia! återkommer kanske senare ikväll med något annat intressent, elr kanske ointressant beroende på vem det är som läser det här..
 
 

Välkommen till min nya blogg!

Kategori: Allmänt

Mitt första inlägg.